Schoonmaakbedrijf JC Cleaning - bedrijfshygiëne - ramen - kantoren - trappenhal - vakantiewoning - opkuis nieuwbouw

GESTOFFEERD MEUBILAIR

Onze reinigingen zijn doeltreffend & erkend door verschillende fabrikanten. Wij komen aan huis in gans België.

Klik op de gewenste keuze voor meer info !

Inclusief bij onze reiniging : 

  • dieptereiniging op locatie / ter plaatse 
  • nano- coating  anti vuil/beschermlaag
  • verplaatsing

6 maanden garantie op ons werk 

Vaak krijgen we de vraag " hoe reinigen jullie ", "word er na de reiniging een beschermende laag aangebracht ", " hoelang duurt een reiniging en hoelang moeten we wachten om terug in de zetel te kunnen zitten",...

Voor een grondige reiniging van uw salon , rekent u op het vakmanschap van JC CLEANING , uw specialist voor salonreiniging.Om u het best mogelijke resultaat te garanderen maken we gebruik van de injectie-extractie machine. Deze machine is uiterst geschikt voor het verwijderen van vlekken. En een totale dieptereiniging .

De injectie-extractie machine ontwikkelt een constante druk en zuigkracht en verwijdert zelfs de meest hardnekkige vlekken. Onze producten brengen standaard een anti vuil beschermlaag, deze is onzichtbaar en zeer doeltreffend zodat u als klant terug volop kunt genieten van uw salon… 

Het is dan ook niet voor niets wij 6 MAANDEN GARANTIE geven op ons werk . Wij hanteren tevens bio producten..., dit wil zeggen dat wij van JC CLEANING ook proberen een steentje bij te dragen aan het MILIEU .

NOG NIET OVERTUIGD ? Voor wij onze reiniging starten mag u er zeker van zijn wij uw vloer/ meubels afschermen, en na iedere reiniging poetsen wij mooi alles terug op. 

Uitzonderlijk : 

Wij KOMEN AAN HUIS. OVER GANS BELGIE !

LET OP - indien er “zetelreiniger producten uit de vrije handel” op het salon zijn aangebracht bv: een HG of Vanish is er steeds een zeer kleine kans deze er niet 100% zullen uitgaan. Deze producten kunnen bij verkeerde toepassing blijvend zichtbare schade veroorzaken. Dit komt niet vaak voor maar we willen toch onze klanten deze informatie meegeven voor ze zelf aan de slag gaan. Wij werken uitsluitend met alkalische producten, deze zijn biologisch en zeer doeltreffend. Tevens  worden deze aangeraden door fabrikanten voor de reiniging van gestoffeerde salons / gestoffeerde meubilair.

Mail / bel ons vandaag !
Wij proberen van offerte aanvraag tot uitvoer reiniging iedere opdracht binnen de 5 werkdagen te realiseren ! 

Wij bedienen gans
België!

Bel ons op 0478 28 86 55 JC Cleaning

Contacteer ons voor meer info - klik hier - JC Cleaning

 

© 2021 www.jccleaning.be with webcreator available