Schoonmaakbedrijf JC Cleaning - bedrijfshygiëne - ramen - kantoren - trappenhal - vakantiewoning - opkuis nieuwbouw

REINIGINGSTECHNIEKEN

Onderstaande methode is de methode J.c Cleaning hanteert :

Voor intensief reinigen van gestoffeerde meubels ( zetels - salons - bankstellen bureau en vergaderstoelen  )  bestaat de sproei extractie methode ook wel diepte reiniging methode genoemd. Deze is veruit te prefereren boven de andere reinigingsmethodes. Wat er feitelijk gebeurt, is dat de meubelstof wordt gespoeld.  vooraleer we het vuil er kunnen uithalen , brengen we het product vakkundig aan op uw gestoffeerde meubelstuk ,  met speciale borstels masseren we het vuil los ,  vervolgens na een korte inwerkperiode  , beginnen we met het spoelen  van de stof . Via een speciaal mondstuk wordt nog eens extra  reinigingsvloeistof op de meubelstof gespoten en  direct weer opgezogen. Water is het beste transportmiddel wat er bestaat en dan ook ideaal om vuil uit uw bank te halen.

Tijdens het reinigen met een sproei extractie machine zijn er bij het reinigen van een stoffen bank drie dingen erg belangrijk namelijk het juiste reinigingsmiddel, water en techniek ,  Daarnaast moet de sproei extractie machine over een goede tot krachtige  zuigkracht beschikken om zoveel mogelijk en zo diep mogelijk  vocht / vuil  weg te zuigen.

vele klanten probeerden zelf hun salon te reinigen met schadelijke gevolgen , verkeerde producten , kringen , onfrisse geuren , schimmelplekken , .. 

Wat u dan zult merken is dat de bank – als je het zelf doet – vaak vuiler wordt dan dat hij was. Voor een stoffen bank reinigen zijn namelijk speciale vaardigheden , machine’s en producten  vereist die vaak alleen een goed opgeleide vakman beheerst.

Wel of niet reinigen

Eigenlijk zou je elk bankstel om de 2 jaar eens moeten laten reinigen, uiteraard afhankelijk van hoe intensief de bank wordt gebruikt. Absoluut voordeel is dat uw bank veel langer meegaat en vooral schoon blijft. Maar niet elk bankstel is geschikt om te laten reinigen. Een goed voorbeeld zijn klassieke bankstellen waar gebruik is gemaakt van ouderwetse vulmaterialen zoals jute of andere natuurlijke materialen. Door het reinigen zal de kleurstof afgeven en door de meubelstof heen trekken wat vieze gele en bruine vlekken geeft.

Benieuwd of J.c Cleaning uw gestoffeerde meubelstuk kan reinigen ? 
Mail ons uw gegevens - paar foto’s van uw meubelstuk door .

Wij bedienen gans
België!

Bel ons op 0478 28 86 55 JC Cleaning

Contacteer ons voor meer info - klik hier - JC Cleaning