GESTOFFEERD MEUBILAIR

Jc Cleaning meubelreiniging specialist 

Onze reinigingen zijn doeltreffend & erkend door verschillende fabrikanten. Wij komen aan huis in gans België. 

Voor een grondige reiniging van uw salon rekent u op het vakmanschap van JC CLEANING meubelreiniger, specialist in het vakgebied. Om u het best mogelijke resultaat te garanderen, maken we gebruik van de injectie-extractie machine. Deze machine is uiterst geschikt voor het verwijderen van vlekken en een totale dieptereiniging. De injectie-extractie machine ontwikkelt een constante druk en zuigkracht en is de krachtigste doeltreffendste op de professionele markt. Het verwijderd gegarandeerd de diepste en meest hardnekkigste vervuilingen, zichtbaar en niet zichtbaar. 

Onze producten brengen standaard een anti-vuil en textiel beschermende coating aan. Deze is onzichtbaar en geurloos maar zeer doeltreffend zodat u als klant terug volop kunt genieten van uw salon.

Het is dan ook niet voor niets wij GARANTIE geven op ons werk. Wij hanteren tevens alkalische bio producten. Dit wil zeggen dat wij van JC CLEANING ook een steentje bij dragen aan het MILIEU. 

NOG NIET OVERTUIGD ? Onze offerte’s zijn steeds all Inclusief , overzichtelijk en er komen GEEN extra kosten bij .

  Voor wij onze reiniging starten mag u er zeker van zijn
dat wij uw vloer en meubels afschermen.  

Jc Cleaning 

Tevens reinigen wij ook bureaustoelen - zorginstelling / wachtstoelen - cultureel centrum zetels - vast vloertapijten - enz…

Vaak krijgen we de vraag hoe reinigen jullie hoelang duurt een reiniging en hoelang moeten we wachten om terug in de zetel te kunnen zitten.. 


Logo White

JC CLEANING

JC Cleaning
0478288655

BTW BE0835629561

Algemene voorwaarden

SNELLE LINKS

Onze diensten
Reinigingstechnieken
Lederherstellingen
Contact

BLIJF OP DE HOOGTE

Volg ons:
Facebook: Jc Cleaning 

PrintDesign VC - WebsiteHosting.be - Webcreator